14. mai 2012

Regnet faller dråpevis

Hendelse: 30. april 2012

Regnet faller dråpevis og lager allikevel dammer, er det et ordtak som sier, og det er vell noe sant i det. Nå er ikke disse bildene akkurat noen dråpebilder fotografert i en vask hjemme i stua, men bilder fotografert i en fjord (Drammensfjorden) - hvor steiner lagde store "dråper" eller nærmere sagt store splash i vannet. Måtte jo prøve noe litt utradisjonelt, om jeg skal kalle det det.

Å legge ut forskjellige bilder på denne måten er en fin måte i seg selv å se tilbake på hva som er var greit og hva som ikke var så greit både med fotograferingen og redigeringen, og ikke minst holde orden på alle bildene.

Dette var den aller første gangen jeg i det hele tatt prøvde meg på noe man kan kalle dråpebilder, så dette ble vell så som så, men gøy var det uansett. Forhåpentligvis til mer jeg får øvd og prøvd meg frem til bedre går det vell etter hvert. Man må jo feile for å kunne lære.


- Hva syns du?

Jeg valgte svart-hvit - effekten her fordi jeg syns det ble finere på disse bildene, de ble ikke så "normale og flate". Da var også spennende å prøve seg på sånn type bilder, nye erfaringer å ta med seg videre.

2 kommentarer:

 1. Du er kjempe flink til å ta bilder! :D

  Men hvordan får du sånn copyright merke på bildene dine? Å hva bruker du hvis du redigerer de? :)

  Har du tenkt til å bli fotograf? :))

  Du er iallafall kjempe flink !

  SvarSlett
 2. Herregud! Du er helt rå Linda. LOVEIT liksom! Herregud, for noen sinnsykt råe og pene bilder. Aw, for noen kule bilder.Du er rå bak kameraet, og disse er utrolig fine. Har ingen ting å pirke på, og du er sykt rå1 (:

  SvarSlett